Originálne darčeky s vlastnou potlačou, dodanie od 1 dňa

Hodnotenie produktu

Komentáre

Dalibor

produkt - tyzdenny stolovy kalendar na cely rok je vo vybornom stave, fotky su v perfektnej kvalite. len voucher (z Lidlu) na 20% zlavu neslo pouzit, neslo pouzit ani pocas odbejdnavky - pisalo ze neplatny kod, a neslo ani pouzit pri pokladni pocas osobnom prevzati na prevadzke.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Radi by sme preverili prečo vám nešiel uplatniť zľavový kód. Preto by sme vás chceli poprosiť aby ste nám zaslali zľavový kód ktorý ste zadávali.Peter KilianFaxCopy, a.s. 

Dalibor

Dobry den,  Zlavovy kod z Lidlu mam - 3qFW24rPV4 Váš pracovnik na pobocke v KE v Auparku len povedal, ze som ho uz asi pouzil, ze preto nefungoval. Pričom som ho nikde predtým nepoužil. S pozdravomDalibor Tancoš Dňa po 27. 1. 2025, 9:14 Peter Kilian napísal(a):

Reakcia obchodu

Dobrý deň,ďakujem, preverili sme to a musím skonštatovať, že pre neznámu technickú chybu nešlo uplatniť v ten deň zľavový kód. Dodatočne sme vám ho uplatnili a poslali sme vám potvrdenie objednávky. Vystavíme vám dobropis a sumu 6,17€ vám pošleme na bankový účet. Poprosím vás o zaslanie IBAN kam môžeme rozdiel poslať. A ešte raz sa ospravedlňujeme.Peter KilianFaxCopy, a.s. 

Dalibor

Dobrý deň, Posielam vám môj IBAN SK32 8360 5207 0042 0421 6178 a ďakujem za dodatočné overenie a za profesionálny prístup. Na základe toho budem budem šíriť ochotu a vaše služby ďalej v pozitívnom duchu 🙂👍 S pozdravom Dalibor Tancoš Dňa po 27. 1. 2025, 14:16 Peter Kilian napísal(a):Dobrý deň,ďakujem, preverili sme to a musím skonštatovať, že pre neznámu technickú chybu nešlo uplatniť v ten deň zľavový kód. Dodatočne sme vám ho uplatnili a poslali sme vám potvrdenie objednávky. Vystavíme vám dobropis a sumu 6,17€ vám pošleme na bankový účet. Poprosím vás o zaslanie IBAN kam môžeme rozdiel poslať. A ešte raz sa ospravedlňujeme.Peter KilianFaxCopy, a.s.  -----Pôvodná správa----- Od: Dalibor Tancoš Odoslané: 27.01.2025 11:22:45 Dobry den,  Zlavovy kod z Lidlu mam - 3qFW24rPV4 Váš pracovnik na pobocke v KE v Auparku len povedal, ze som ho uz asi pouzil, ze preto nefungoval. Pričom som ho nikde predtým nepoužil. S pozdravomDalibor Tancoš 

Reakcia obchodu

Dobrý deň,my ďakujeme za trpezlivosť a nákup našich produktov. V prípade ďalších otázok sme vám k dispozícii.Peter KilianFaxCopy, a.s. 

Manufactured by: FaxCopy