Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma, ak niečo nebolo v poriadku. Nové rozhranie pre vytváranie kalendárov https://www.faxcopy.sk/darceky-fotodarceky-a-reklamne-predmety/fotokalendare/kalendare-s-vlastnymi-fotografiami-778 je (bolo) už v ostrom nasadením aj túto sezónu, môžete o rok vyskúšať.Celkovo je problém so spomaľovaním práce a prípadne aj (ne)zobrazovaním náhľadov spôsobený neustále sa zväčšujúcim objemom dát - fotografie sú každý rok väčšie (majú vyššie rozlíšenie a tým pádom aj objem dát) a celkovo to zvyšuje záťaž na servre ale aj na lokálne prehliadače, v ktorých pracujú používatelia - nezobrazenie kompletných náhľadov je spravidla problémom malej pamäte lokálneho prehliadača.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
brrrnka
Kalendare robim u vas uz niekolko rokov, myslim, ze uz som prekrocila desiatku... S produktom ako takym som 100% spokojna. Kvalita aj rychlost vyroba, obzvlast v predvianocnom obdobi, su vzdy perfektne. Ale internetove rozhranie, cez ktore sa kalendar zostavuje by uz naozaj potrebovalo nejaky "upgrade" - rok od roka mi priprava trva dlhsie, kedze editor vyrazne mrzne, vsetko v nom strasne dlho trva, niektore fotografie na niektorych stranach ani nezobrazi. Tento rok som jeden kalendar nahadzovala 3,5 hodiny (od nahratie fotografii po vlozenie do kosika), co je uz naozaj brutalne dlho :-(