Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma vzniknuté nedorozumenie.Objednávku sme vyhotovili presne podľa Vašej požiadavky. Pri vytváraní objednávky ste videli výšku potlačiteľnej plochy 7 cm a šírku 49 cm, avšak ste nám zaslali súbor v rozmere 414 x 50 mm, pričom ste využili možnosť/voľbu umiestnenia potlačiteľnej plochy na stred. Grafička, ktorá objednávku vyhotovovala, nemala dôvod Vás kontaktovať ohľadom zadania podkladov, pretože zadanie bolo jednoznačné. V objednávke chýba poznámka alebo žiadosť na upozornenie a skontrolovanie podkladov, zaslanie náhľadu na schválenie či požiadavka na kontaktovanie v prípade zaslania nesprávneho formátu fotografie. Je mi ľúto, v tomto prípade k pochybeniu z našej strany nedošlo a objednávka bola vyhotovená v súlade so zadaním. V prípadne nejasnosti odporúčame vždy do požiadaviek doplniť buď žiadosť o zaslanie náhľadu na odsúhlasenie, aby sa predišlo nedorozumeniu, pokiaľ si nie je zákazník istý správnosťou zadania objednávky.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Matej
Fotky na uterák vytlačili malé a nie po celom páse určenom na fotky. Ak bol zlý format fotografie, ktorý som im poslal, mohli zavolať a do 5 minút by som poslal fotku v správnom formáte.