Originálne darčeky s vlastnou potlačou, dodanie od 1 dňa

Hodnotenie produktu

Komentáre

Alžbeta

Nie som zial spokojna s vyslednym produktom. Kvalita fotografie na pohladnici nesplnila ocakavania aj napriek velkosti suboru fotografie. Nabuduce vyskusam ineho predajcu.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma, ak niečo nebolo v poriadku. Každý produkt je samozrejme možné reklamovať (ideálne ihneď pri preberaní, ale dá sa aj dodatočne a to aj e-mailom)  a pokiaľ sme sa dopustili chyby, určite ju napravíme. Vašu objednávku riešil grafik, obrázok prispôsobil na pohľadnicový formát + doplnil text a poslal Vám na schválenie,  ako ste požadovali v poznámke. Náhľad ste nám schválili a kolega následne pohľadnice štandardne vytlačil na laserovej tlačiarni (netlačí sa na fotopapier, keďže takáto tlač nie je vodostála, čo by pri pohľadnici bolo na závadu). Pri vydávaní objednávky vždy vyzývame zákazníkov na kontrolu, aby sme prípadnú nespokojnosť mohli ihneď riešiť. Za prípadný problém sa ospravedlňujem.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Alžbeta

Dobry den, dakujem vam za spravu, ano nahlad na PC vyzeral v poriadku. Na predajni som ale pri preberani zistila ze vsetky fotografie neboli vytlacene na pohladnicu ale na tvrdy biely papier a rozmer bol tiez maly. Slecna na predajni to samozrejme hned riesila, upravila opatovne text a dala tlacit fotografie na papier kde bola na zadnej strane predtlacena strana pohladnice. To sa stava a ludia su omylni, nic hrozne sa nestalo. To hodnotenie ale bolo o inom viem. Mozno keby sa dalo spravit do buducna nieco s kvalitou vysledneho produktu, kludne aj tlacenie na fotopapier keby bol v ponuke (mozno je a som si to len nevsimla) aj keby bola cena vyssia ale za to vysledok by bol zrejme potesujucejsi. Tiez by bolo super ak by si zakaznik sam vedel navrhnut farbu a typ textu s okamzitym nahladom na pohladnicu, co by vedel spravit vsetko v jednej objednavke sam aj si vybrat papier a nasledne by odoslal objednavku uz len na tlac. Krasne sviatky zelamKurucovaDňa pi 20. 12. 2024, 12:04 Karol Dittinger napísal(a):

Reakcia obchodu

Dobrý deň,ďakujeme za podnety a mrzí ma, ak sme nenaplnili celkom Vaše očakávania.Pohľadnice aktuálne tlačíme na laserovej tlačiarni (rovnakého typu, ako napríklad tlačíme aj fotokalendáre) na upravované papiere - nie je to možné bohužiaľ tlačiť na atramentovej tlačiarni (na klasický fotopapier), keďže jednak je takáto tlač vodo nestála (pri vlhkosti sa tlač rozmaže a to aj neskôr) a tiež nie je bežný fotopapier potlačiteľný z oboch strán (tá rubová strana s linkami pre adresu sa tlačí rovnako, ako lícna strana) - zvolený typ tlače nie je teda primárne otázkou nižšej ceny ale technologických obmedzení atramentovej fototlače.Na doplnení lepších možností náhľadov priebežne pracujeme a postupne nasadzujeme na jednotlivé produkty nové grafické editory, ktoré náhľad navrhnutého produktu umožňujú (aktuálne napr. pri hrnčekoch s potlačou, postupne sa to pridá aj na ďalšie produkty).Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Manufactured by: FaxCopy