Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia. Môžem vás poprosiť o doplnenie? Na akú teplotu ste to prosím prali? A môžem vás poprosiť o zaslanie fotky trička po opraní? Následne vám navrhneme riešenie. Ďakujem. Roman Barčák regionálny manažér FaxCOPYa.s. Domkárska 15 821 05 Bratislava mail: roman.barcak@faxcopy.sk web: www.faxcopy.sk
Daniel
Dobrý deň, ďakujem budem čakať. Roman Barčák regionálny manažér FaxCOPYa.s. Domkárska 15 821 05 Bratislava mail: roman.barcak@faxcopy.sk web: www.faxcopy.sk
Daniel
Dobrý deň, tak ak by vám to neprekážalo a vedeli by ste sa zastaviť priamo vo výrobe (Domkárska 15), bolo by to super. Zistili by sme čo sa stalo a hneď sa dohodli na riešení. Ďakujem. Roman Barčák regionálny manažér FaxCOPYa.s. Domkárska 15 821 05 Bratislava mail: roman.barcak@faxcopy.sk web: www.faxcopy.sk
Daniel
Dobrý deň, super ďakujem veľmi za pomoc a ešte raz sa ospravedlňujem za problémi. Roman Barčák regionálny manažér FaxCOPYa.s. Domkárska 15 821 05 Bratislava mail: roman.barcak@faxcopy.sk web: www.faxcopy.sk
Daniel
Určite áno. Roman Barčák regionálny manažér FaxCOPYa.s. Domkárska 15 821 05 Bratislava mail: roman.barcak@faxcopy.sk web: www.faxcopy.sk
Daniel
Nie som spokojný s potlačou. Po prvom vypratí zostala čierna farba výrazne vyprašivená. Neviem, v čom je problém, ale toto by som si už neobjednal. Možno iné odtiene sú odolnejšie na pranie, ale čierna určite NIE.