Nápady na darčeky pre učiteľov | Darčekyodsrdca.sk

Vážení zákazníci, dňa 5.10.2024 od 22:00 do 6.10.2024 5:00 bude na našich weboch prebiehať aktualizácia zabezpečenia. V tomto čase nebude dostupný náš web. Ďakujeme za pochopenie.

05.08.2024
DarčekyOdSrdca
2024-08-05 Späť do školy: Nápady na darčeky pre učiteľov na začiatku školského roka      Čas čítania: 4 min.

Späť do školy: Nápady na darčeky pre učiteľov na začiatku školského roka

Tak a je to tu, ďalší školský rok klope na dvere. A práve teraz, je ten správny čas ukázať uznanie a úctu tým, ktorí naše ratolesti učia. Rozmýšľali ste už nad tým, aké darčeky potešia učiteľov vašich detí v tomto roku? Ak vám napadli aj personalizované darčeky alebo vlastnoručné vyrobenie nejakej drobnosti spolu s deťmi, ste tu správne. Pozrime sa spolu na to, ako môžete učiteľom ukázať vďaku a ešte si pri tom vytvoriť aj krásne spomienky. Máme pre vás zopár tipov a inšpirácií pre dokonalý personalizovaný darček pre učiteľov alebo tipy na DIY darčeky  „späť do školy“ pre učiteľov.

Nezabudnuteľné personalizované darčeky pre učiteľov

Začiatok školského roka je vždy plný vzrušenia a očakávania, čo prinesie toto obdobie „hurá do školy“. Rozžiarte prvý školský deň aj vašej obľúbenej pani učiteľke alebo novému učiteľovi vašich detí. Ukážte im vďačnosť, ktorú voči nim prechovávate za to, že sú tu pre vaše detičky a pomáhajú im rásť. Darujte personalizované darčeky, ktoré premieňajú bežné predmety na niečo špeciálne, niečo, čo bude mať pre každého obdarovaného veľkú hodnotu aj do budúcna. Majú vaše deti množstvo fotografií zo školy, školských výletov či školy v prírode? Pripravte za celú triedu darček pre triednu pani učiteľku alebo triedneho pána učiteľa v podobe fotoknihy plnej zábavných momentov zo školy a ich triedneho školského života.

Späť do školy: Nápady na darčeky pre učiteľov na začiatku školského roka

Z fotografií môžete pripraviť aj fotokalendár, ktorý pokojne môže zdobiť pracovný stôl učiteľa alebo stenu v zborovni. Najlepšie na tom je, že môže začínať akýmkoľvek mesiacom v roku a pokračovať ďalších 12 po sebe idúcich mesiacov. Darček môže byť aj menší a skladnejší, pripraviť môžete fotozošit plný školských spomienok. Praktickým a zároveň pekným darčekom pre učiteľov na začiatok alebo koniec školského roka môže byť aj hrnček s vlastnou fotografiou, ideálny na obľúbený čaj alebo kávu.

Originálne darčeky pre učiteľov na začiatok školského roka

Personalizované darčeky sú tá správna voľba, ako originálne obdarovať učiteľa. Malý osobný darček dokáže veľké veci. Predstavte si to potešenie pri rozbaľovaní niečoho originálneho, nie len ďalšieho darčeka s nápisom „Najlepšia pani učiteľka“, ktorý dostane 3x. Trendy sú aj DIY darčeky pre učiteľov, ktorými potešíte nie len pani učiteľku, ale aj vaše deti pri ich výrobe, kedy spolu s deťmi strávite zábavné a kreatívne chvíle. Nemusí ísť o darčeky, do ktorých je potrebné investovať veľa peňazí, postačia aj drobnosti, ktoré majú svoje čaro a vedia potešiť. Personalizovaný darček, je ideálny na podarovanie pani učiteľke, sám za seba hovorí, že ste doň vložili svoju energiu a kreativitu. Môže obsahovať napr. fotografiu pani učiteľky so žiakmi alebo vašimi deťmi, iniciály obdarovávaného pedagóga, nejaký významný dátum, vtipný alebo pravdivý citát, ktorý opakovane vyčarí úsmev na tvári.

Späť do školy: Nápady na darčeky pre učiteľov na začiatku školského roka

DIY darčeky a premyslené na mieru pripravené personalizované darčeky, ukazujú úprimný záujem o obdarovanú osobu a predstavujú viac než len materiálnu hodnotu. Darujte pani učiteľke alebo pánovi učiteľovi plátennú tašku s vlastnou potlačou, napríklad na knihy, školské pomôcky alebo papiere. Na tašku môžete nechať potlačiť fotografiu, text alebo si môžete vlastný dizajn na bielu plátennú tašku aj nakresliť spolu s deťmi s fixkami na textil. Učiteľovi môžete darovať tričko s vlastnou potlačou, na ktoré môžete nechať potlačiť taktiež akýkoľvek obrázok či text. Okrem toho môžete tričko DIY dotvoriť, napríklad odtlačkami rúk vašich detí s použitím farieb vhodných na textil.

DIY tipy na kreatívne darčeky pre učiteľov

DIY darčeky dokážu skvele posilniť vaše rodinné puto a učiteľom vašich detí ukážu, ako si ceníte ich tvrdú prácu. Okrem spomínaného trička a tašky, môžete vyrobiť napríklad záložky do knihy pre učiteľa. Bude vám stačiť hrubší farebný papier a trochu fantázie vašich detí s použitím farieb, pasteliek či fixiek. Prípadne môžete spoločne natrhať kvety alebo rôzne iné rastlinky, zaťažené ich nasušiť a nechať zalaminovať na vašu vyrobenú záložku do knihy. Vznikne tak milý darček a zároveň aj praktická pomôcka pre každodenné použitie, či už pri práci v škole alebo pri relaxe doma s dobrou knihou v ruke.

Späť do školy: Nápady na darčeky pre učiteľov na začiatku školského roka

Pekný a originálny darček pre pani učiteľku je aj fotomagnetka z vlastných fotografií. Prípadne si môžete vyrobiť DIY magnetku aj sami. Postačí vám magnetický papier, ktorý môžu deti dozdobiť veselými obrázkami alebo milým citátom, ktorý pani učiteľku vždy poteší pri pohľade naň. Deti môžu učiteľom vytvoriť tiež pohľadnicu s ich vlastným obrázkom alebo osobným odkazom. Prípadne je možnosť aj vytlačenia profi pohľadnice s vlastnou fotografiou, ktorú môžete vsadiť napr. do školského predpripraveného motívu pri objednávaní. Na obidva typy pohľadníc je možné ručne napísať pozdrav, čo má ešte stále svoje nezastupiteľné čaro, najmä v dnešnej online dobe. Pre pani učiteľku môžete pripraviť ak eko darček v podobe mini sukulentov, ktoré sa vám rozmnožili vo vašich interiérových kvetinách. Tento mini sukulent stačí zasadiť do mini kvetináčika a pekný DIY darček pre pána učiteľa alebo pani učiteľku, ktorý vydrží roky je na svete. Môže im robiť radosť v zborovni alebo oživiť ich domácnosť ako živá dekorácia.

DIY balenie a vytvorenie darčeka pre učiteľov

Nezabudnite ani na dodatočné kreatívne balenie darčeka, ktoré môžete vytvoriť DIY ručne v spolupráci s deťmi a zabaviť sa ešte aj pri ňom. Personalizovaný darček pre učiteľku sa môže stať nezabudnuteľným darčekom nie len pri príležitosti obdobia na začiatku školského roka „späť do školy“, ale aj obdobia na konci školského roka „hurá prázdniny“. Spravte pánovi učiteľovi alebo pani učiteľke radosť pokojne aj počas roka. Preukážte im vďaku originálnym darčekom, objednajte personalizovaný dar alebo vytvorte DIY darček podľa našich tipov a uvidíte, že obdarovanie dopadne podľa vašich predstáv, s úsmevom a radosťou.

Nakupovať personalizované darčeky