Osušky s menom? Vymyslite niečo originálnejšie | Darčekyodsrdca.sk
23.03.2018
DarčekyOdSrdca
2018-03-23 Osušky s menom? Vymyslite niečo originálnejšie

Osušky s menom? Vymyslite niečo originálnejšie

Osušky s menom môžu byť milým darčekom, prečo však neurobiť o krok viac? Darujte osušku s originálnym nápisom, ktorá poteší alebo rozosmeje. Inšpirujte sa našimi tipmi.

Kúpeľňové doplnky - dávkovače, uterák a mydlo

V posledných rokoch sa osušky s menom tešia veľkej obľube. Avšak na uterák môžete dať vytlačiť aj originálny text, vzor alebo fotografiu. Páči sa vám táto myšlienka, ale neprichádza vám nič na um? Prečítajte si niekoľko kreatívnych možností, čo na uterák.

 

Potešte svoju polovičku

Či už máte pred sebou výročie, alebo bude mať vaša polovička narodeniny, osuška s nápisom je skvelým tipom na darček. Okrem špeciálnej prezývky, akou voláte svojho partnera/svoju partnerku len vy, môžete dať na osušku vytlačiť nápisy, vďaka ktorým si svoje uteráky nepomýlite. Čo takto: Jej – Jeho/On – Ona?

 

Obdarujte novomanželov originálnou osuškou

Vyberáte darček novomanželom? Prekvapte ich párom osušiek s ich spoločným priezviskom. Na jednu dajte vytlačiť napríklad Pán Novák a na druhú Pani Nováková (samozrejme, so správnym priezviskom). Tento originálny darček ich na spoločnej ceste životom isto poteší. Možno ho nebudú používať každý deň, ale ukryjú si ho do skrine ako milú spomienku na sladké obdobie čerstvo po svadbe.

 

Vyberte uterák pre knihomoľov a milovníkov filmov

Máte v rodine milovníka kníh? Darujte mu osušku s citátom z jeho obľúbenej knihy. Tu sú naše tipy:

  • „Dobre vidíme iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné.” (Antoine de Saint-Exupéry, Malý princ)
  • „Šťastie možno nájsť aj v najväčších dobách temna, ak vieš prikázať svetlu svieť.” (J. K. Rowling, Harry Potter)
  • „Muži túžia byť prvou láskou ženy a ženy poslednou láskou muža.“ (Oscar Wilde)

Vytlačiť tiež môžete vzory – napríklad emblém jednej z rokfortských fakúlt zo sveta Harryho Pottera, frakcie z Divergencie alebo rody z Hier o tróny.

Vtipné sú tiež hlášky z obľúbených filmov a seriálov, ako je Star Wars, Teória veľkého tresku alebo Ako som spoznal vašu mamu. Hláška „Nahoď oblek!“ alebo „To je moje miesto!“ sa na osušku perfektne hodia.

 

Začnite ráno pozitívne

Skoré ranné vstávanie nie je pre každého. Spestrite ho motivačným citátom vytlačeným na uteráku. Deň môžete začať slovami:

  • „Vaše ciele musia byť také veľké, aby vás ráno vytiahli z postele.“ (Paul McKenna)
  • „Cesta k úspechu vedie cez obrovské a odhodlané činy.“ (Anthony Robbins)
  • „Nepraj si, aby to bolo ľahšie; praj si, aby si bol lepší.“ (Jim Rohn)

Uteráčiky s podobnými textmi odporúčame darovať len blízkym priateľom a iným spriazneným dušiam, ktoré pochopia túto zmes inšpirácie a humoru.

 

Vytlačte na osušku fotografiu

Okrem nápisov a vzorov môžete dať na osušku vytlačiť aj fotografiu. Na páse osušky tak môže byť napríklad fotografia vysnívaného miesta či tvár jej nového majiteľa – ak sa na tomto nápade dokáže schuti zasmiať.

S trochou fantázie sú osušky s textom alebo fotografiou skvelým darčekom. Ukážte obdarovanému, ako vám na ňom záleží a obdarujte ho originálnou osuškou s potlačou, ktorú nebude mať nikto iný.

 

Chcem uterák s originálnou potlačou