Medzinárodný deň priateľstva | Darčekyodsrdca.sk
19.07.2024
DarčekyOdSrdca
2024-07-19 Deň priateľstva: Ako ukázať našim priateľom, že nám na nich záleží?      Čas čítania: 3 min.

Deň priateľstva: Ako ukázať našim priateľom, že nám na nich záleží?

Medzinárodný deň priateľstva oslavujeme každoročne 30. júla. Priateľstvá sú v životoch každého z nás veľmi dôležité, preto vám poskytneme rady ako prísť na originálne nápady na to, ako osláviť deň priateľstva s blízkymi a priateľmi. Inšpirovať sa tiež môžete niekoľkými tipmi na vhodné darčeky pre kamaráta, darčeky pre kamarátkupre priateľa či darčeky pre priateľku. Obzvlášť vhodné sú vtipné či personalizované darčeky, ktoré pripravíme vašim priateľom na mieru, pobavia ich a zlepšia im nie len jeden deň priateľstva. Tak poďme na to.

História – Medzinárodný deň priateľstva

Medzinárodný deň priateľstva sa každoročne oslavuje 30. júla, tradícia týchto osláv siaha do USA a do roku 1935. V tej dobe bolo hlavnou myšlienkou uvedomiť si dôležitosť a úlohy priateľstva v našich životoch. Za hlavné úlohy priateľstva boli vyzdvihnuté: vnášať pokoj do nášho sveta a tiež dobrú náladu. Preto je dôležité tento deň oslavovať so svojimi priateľmi v dobrej nálade. Zároveň netreba zabudnúť ani na vyjadrenie vďaky za to, že pri nás stoja a obdarovať ich darčekom, pokojne aj nejakou maličkosťou alebo niečím naozaj originálnym, personalizovanými darčekmi na mieru obdarovaným.

Oslávte medzinárodný deň priateľstva s vašimi kamarátmi

Ako prísť na nápady na oslavu dňa priateľstva s kamarátmi

Na začiatok je potrebné sa zamyslieť nad tým, čo by vám a vašim kamarátom, priateľovi či priateľke urobilo radosť. Čo obvykle spolu robíte, čo robíte keď oslavujete, prípadne či máte ešte nejaké spoločné sny alebo sny po jednotlivcoch, ktoré by sa dali uskutočniť práve počas osláv Medzinárodného dňa priateľstva. Už samotný program môže byť ako darček, pre vašich priateľov, ktorý si naplno užijete všetci spolu. Hovorí sa, že svojich najlepších kamarátov by sme mali poznať lepšie, ako „svoje vlastné topánky“. Preto predpokladáme, že vymyslenie programu vám nedá veľmi zabrať. Zohľadnite pri tom vaše a ich záľuby, obľúbené jedlá, obľúbená miesta a činnosti, ktoré si spolu naozaj všetci užijete.

8 tipov na darčeky na deň priateľstva pre kamarátov

Inšpirujte sa skvelými tipmi na personalizované darčeky pre priateľov, ktoré pre kamaráta či kamarátku môžete nechať vyrobiť na mieru podľa vašich požiadaviek:

1. Tričko s vlastnou potlačou ako darček pre kamarátov, nie len na leto, ale aj na zimu pod mikinu s vlastnou potlačou.

2. Párové tričká s motívom pre dve osoby, napr. jing-jang, ktorý sa skvelo hodí pre nerotlučných priateľov.

3. Náramok na ruku s vlastným gravírovanímktorý môžete rovnaký alebo podobný pripraviť aj pre seba.

4. Hrnček s vlastnou potlačou ako darček pre priateľov, ktorý spríjemní každý deň.

5. Plastový prívesok na kľúče s vlastnou potlačou, na ktorý si môžete nechať potlačiť rovnakú spoločnú fotografiu, objednajte si rovno dva pre seba a aj  pre kamarátku a získajte množstevnú zľavu.

6. Ploskačka s vlastným gravírovaním, na ktorú si môžete nechať vygravírovať napr. vašu najobľúbenejšiu spoločnú hlášku či citát, ktorý vás vystihuje. Nezabudnite  si ju potom pribaliť na turistiku či výlet, kde sa to bude hodiť.

7. Fotozošit z vašich spoločných chvíľ s blízkymi a kamarátmi, ktorý vám ich bude pripomínať roky.

8. Vankúš s vlastnou potlačou, napr. vašej spoločnej fotografie z výletu či z iných pekne strávených chvíľ.

Oslávte medzinárodný deň priateľstva s vašimi kamarátmi

Prečo darovať personalizované darčeky na deň priateľstva?

Personalizované darčeky s vlastnou potlačou sú ideálnymi darčekmi pre priateľov a kamarátov, na Medzinárodný deň priateľstva alebo pokojne aj na akúkoľvek inú udalosť či príležitosť, napr. ako darčeky na narodeniny, darčeky na meniny či darčeky pod vianočný stromček na Vianoce. Nikdy neomrzia a obdarovaný už hneď po obdarovaní ocení váš nápad a energiu, ktorú ste vynaložili pri vymyslení a dotiahnutí tohto darčeka do dokonalosti. Razom sa tak stáva, že tričko s vlastnou potlačou je obľúbenejšie než drahé značkové tričko a hrnček s vlastnou potlačou je obľúbenejší ako drahá porcelánová šálka na kávu. Tak hor sa do kúpy darčekov pre vašich najbližších a priateľov.

Nakupovať personalizované darčeky